Side

Man skal ikke lenger enn 20 år tilbake i tid før Side bare var en hvilken som helst liten landsby langs Middelhavskysten. I dag valfarter turistene til byen, og det blir kontinuerlig oppført nye hoteller og fasiliteter for å kunne ta imot dem. Side har en lang og spennende historie, »

kemer

Kemer

Kemer er en by i Tyrkia som ligger langs Middelhavskysten rundt 40 kilometer syd for Antalya. Byen og regionen den ligger i, regnes for å være en av de viktigste turistområdene i Tyrkia. Mye på grunn av de mange kilometerne med strand som er der, samt de rike mulighetene for »

belek

Belek

Belek er et annerledes reisemål på sydkysten av Tyrkia, litt øst for Antalya. Det er hit man kommer for å nyte ferien i fred og ro, enten langs den 12 kilometer lange mørke sandstranden, eller kanskje på golfbanen. Belek er nemlig verdensberømt for sine mange golfbaner, hvorav flere av dem »

antalya

Antalya

Antalya er en storby langs sydkysten av Tyrkia. Byen ligger flott til ved Middelhavskysten, og ikke sjelden blir regionen den ligger i referert til som «Den Tyrkiske Riviera». Dette gjør at Antalya er et yndet område å feriere i blant skandinaver, faktisk så populært at både Norge og Danmark har »

alanya

Alanya

Alanya er en by ved Middelhavet på sydkysten av Tyrkia, som gjennom de siste 50 årene har opplevd en eksplosiv utvikling hva turisme angår. Fra de første turistene ankom byen på slutten av 1950-tallet og frem til i dag, har mengden av hoteller vokst fra ett enkelt til godt over »