sunny beach

Sunny Beach

Sunny Beach regnes for å være et av Bulgarias mest populære reisemål, og med tanke på den store mengden turister som reiser dit hvert år, er det nok ikke en helt usannsynlig påstand. Byen ligger rundt en halv times kjøring nord for lufthavnen i Burgas og cirka fire kilometer nord »

nessebar

Nessebar

Byen Nessebar ligger forholdsvis midt på den bulgarske Svartehavskysten, og er et yndet turiststed om sommeren. Hit strømmer turistene til i store mengder, for både å nyte den hyggelige lille sjarmerende byens atmosfære, samt de flotte strendene som finnes i området. Nessebar består av to bydeler, den nye bydelen, hvor »

sveti vlas

Sveti Vlas

Sveti Vlas er en by som ligger rundt fire kilometer nord for Sunny Beach, ved den bulgarske Svartehavskysten. Byen har i overkant av 3.000 innbyggere, som mer eller mindre alle på en eller annen måte er involvert i den lokale turistnæringen. Sveti Vlas har tre strender, som til sammen er »

burgas

Burgas

Burgas er med sine rundt 212.000 innbyggere den nest største byen i Bulgaria. Byen ligger strategisk plassert på en halvøy ved kysten av Svartehavet, omgitt av sjøene Mandrensko i syd, Atanasovsko i nord og Burgas i vest. Burgas har også Bulgarias største og viktigste havneanlegg, noe som gjør byen til »