Blogg

derfor bør du betale med kredittkort i utlandet

Gode grunner til å bruke kredittkort på ferie

Kredittkort klinger nok dårlig i mange sine ører, men visste du at et kredittkort faktisk er det anbefalte betalingsmiddelet når du er på ferietur? I denne artikkelen skal vi forklare noen av fordelene ved bruk av kredittkort i utlandet, samt noe av det du bør passe på.’ Kredittkort gir deg »

tyrkias beste feriesteder

Tyrkias beste feriesteder

Tyrkia er for mange nordmenn synonymt med flotte strender, god mat og hyggelige mennesker, og stadig flere faller for fristelsen og går til det skritt å kjøpe seg en ferieleilighet eller andelsbolig, slik at de til enhver tid har muligheten for å stikke av til varmere strøk hvis sjansen skulle »

kroatiske sydenperler

Kroatiske sydenperler

Kroatia har en mange tusen år gammel historie og har i lange tider vært et yndet feriested for blant annet italienere og europeere som har kommer dit på grunn av de mange helseferiedestinasjonene som har vært der. Dog ble landet betydelig preget av borgerkrigen på slutten av 1980-tallet og begynnelsen »

partytur til syden

Partytur til syden

Det er ikke til å stikke under en stol at mange som reiser på ferie til syden gjør det av flere grunner enn late dager under solen på en varm sandstrand. Mange velger også å reise for å kunne slå ut håret litt, og heldigvis finnes det en rekke gode »

sydenturer for småbarnsforeldre

Sydenturer for småbarnsforeldre

  Mange mennesker har lange tradisjoner med å reise til syden på ferie, og helt fra de selv var barn og ble med foreldrene på tur, har de fortsatt med dette på egenhånd i voksen alder. Kanskje allerede som tenåring på egne bein i de kjente og kjære områdene de »

romantiske sydenreiser

Romantiske sydenreiser

Verden er full av romantiske steder man kan reise til, Paris, New York, London, Roma, for å nevne noen. Felles for alle disse er imidlertid at de stort sett dreier seg om storbyferier, hvilket i og for seg er fint nok, men hva hvis man ønsker å kombinere en strandferie »

fem vakre øyer i hellas

Fem vakre øyer i Hellas

Hellas er et yndet ferieland, og har definitivt noe for enhver smak. Dog er det ingen tvil om at de aller fleste som kommer til dette spesielle landet helt øst i Middelhavet kommer dit for hovedsakelig tre grunner; 1) mengder av sol, 2) fantastiske strender, og 3) en overveldende kultur »

øyhopping i hellas

Øyhopping i Hellas

Mennesket har alltid har utferdstrang, og svært mange benytter enhver mulighet til å komme ut og reise og se seg omkring i verden. I tidligere tider var det oppdagelsesferder og rene ekspedisjoner som sto i høysetet men i dag dreier det seg mest om rene rekreasjonsturer og ferier. Misforstå ikke, »

europas beste strender

Europas beste strender

Vi har vel alle ligget på en eller annen strand på ett eller annet tidspunkt og tenkt at dette må da være, om ikke verdens beste strand, så i hvert fall Europas beste. Og det er slett ikke umulig det faktisk kan være riktig, for ser man nærmere på hvilke »